Leaderboard

Friday, January 21, 2011

k-pop chart january 2011 week 1

Kat Sini saya nak kongsikan beberapa carta k-pop week 1 bulan ni...
Selamat Berhibur. ;)





video












Top 10 Jejaka Kacak (Korea)





10. Lee Dong Gun







9. So Ji Sub



8. Kim Hee Chul


7. Won Bin


6. Hyun Bin


5. Daniel Henney


4. Gong Yoo



3. Lee Dong Wook




2. Choi Siwon


1. Dennis Oh



Friday, January 14, 2011

Perniagaan Online GENIUS XTRA mind & soul

1 botol = RM29
Fakta kehidupan yang jarang  kita fikirkan........

 Ahli sains mula membuktikan semua yang ada  di alam ini adalah bermula dari semata-mata TENAGA. Jika kita pecah-pecahkan apa sahaja yang ada disekeliling, baik dari baju yang kita pakai , kereta yang kita naiki, rumah yang kita duduki, termasuk diri kita sendiri , akhirnya tidak dapat tidak  ia akan menjadi  begitu kecil dari organ kepada sel dari sel kepada molekul dari molekul kepada atom dari atom menjadi subatom dari subatom menjadi sub-sub atom yang tidak boleh diukur.Akhirnya sehingga tidak boleh dipecahkan 
pada tahap itu hanya semata-mata tenaga yang wujud.Tenaga ini pula mempunyai cas positif dan negatif.
Kesimpulannya tubuh manusiaberdaya elektrik dan kita memerlukan cas-cas tenaga berbentuk elektrik yang natural dari alam maya. 



MEMPERKENALKAN : Genuisxtra mind & soul yang diperkasa dengan VNP AFTL

Diperbuat daripada bahan berasaskan gula sukrosa yang diadun  dengan mineral semulajadi seperti Ferum, Kalsium, Kalium, Magnesium & Natrium. Ini adalah Sumber utama yang sangat diperlukan dalam memberi keseimbangankepada Minda & Tubuh.

Penghayatan Teknologi VNP AFTL menghasilkan bioelektrik tambahan berserta getaran ketenangan yang menjadikan Minda Laju dalam memproses data, mengingat kembali maklumat yang diperoleh dengan pantas.   


Keberkesanan Geniusxtra Mind & Soul
  • Meningkatkan tahap kecergasan otak dan perasaan
  • Mudah , ceria dan bertenaga ketika bangun
  • Cepat mengingat dan mengimbas kembali maklumat dibaca
  • Meningkatkan keyakinan diri dan berani ke hadapan
  • Melegakan migrain, demam ringan dan penyakit saraf
  • Mengurangakan panik, merajuk, hati berdebar-debar, pemalu, penakut, dan panas baran. 

Mari berhibur dengan jelitawan korean pop

video

inilah girl generation mesti kamu semua dah tahu kan.... saja nak hilangkan tension.... XD

Apalah nasib diriku yang malang....

Apalah nasib diriku yang malang.....
Hari ni memang hari dalam sejarah...... Aku, memang tertekan gila...... Aku dah lah lapar, tak makan apa-apa lagi dari pagi kecuali roti.... Ada orang fikir hati aku ke??????? Kalau aku, nak bersunggut dah lama dah aku kata...... tapi, setakat aku tercakap kasar sikit mau terasa ka????? tahu tak yang aku ni berjuta kali terasa........ banyak cerita sedih aku, contohnya , bapa aku tinggalkan aku sejak umur aku mencecah 5tahun.... tinggal hidup-hidup bukan tinggal atas keizinan Tuhan......... *Haish.......  Aku bosan lah sikit-sikit *touching nak menangis.... sejak bila pulak jadik macam ni........... dah lah *mood aku tak berapa *okay hari ni......... aku bukan saja-saja nak jadik kasar ke apa ke.....tahu tak aku lapar...... aku ingat boleh balik tadi... aku penat, aku rasa macam tak mampu nak bangun........ kalau jual makanan bagi aku tak apa jugak.... ini jual air mata.... ni yang lemah ni..... Sorry lah *okay pada pihak yang mungkin terasa dengan aku itu.....
sekian ASSAMUALAIKUM.....

Husna Ahmad: 500 BLOG!

alya-husna@yahoo.com

Hari ini memang hari yang terindah ....

Hari ini memang hari yang terindah .... *padahal hari yang paling ****
Hari ini tanggal 14/1/2011 , hari jumaat memang agak mendebarkan aku..... memang sebelum ini aku ada rasa debaran tapi, ini yang paling ****. Sebelum itu biar saya sajikan anda video yang agak menarik ini....

video
Selamat menonton ye.... hehe.. *geram nya dengan budak ini..

Okay kita sambung semula topik tadi
Hari ini memang hari yang terindah .... *padahal hari yang paling ****
yalah hari ini ada kelas 8.00 pagi, aku tak tidur semalaman sebab buat blog ini... aku terlalu *excited sampai aku buatlah kopi... kopi ini memang *kaw , aku rasa segar sampai kelas petang .... Tapi, yang tak tahan hari ini , aku ada Pembentangan Subjek Net****.... Mau tahu kenapa?? Tanya lagi, awat la aku ni... hehe.. okay aku cerita....... adalah sesetengah orang itu.... tak perlu tahu nama dia.... dah siap pilih topik present baru nak bagitau yang kami yang lain-lain kena present...... mahu tak bengang.... bengang kot.... tapi, tak apa... aku dah lepas dah... nasib lecturer tak kata apa-apa...... tapi, aku tak akan lupakan hari ini derw.......... ingat!!!!!!!!!!!